Produkty pro iso whey zero clear (8)

Syrovátkový protein (koncentrát + izolát) vanilková příchuť - WPC + WPI vanilková příchuť, slazeno stévií

Syrovátkový protein (koncentrát + izolát) vanilková příchuť - WPC + WPI vanilková příchuť, slazeno stévií

Proteinový doplněk, který kombinuje koncentrát a izolát syrovátkového proteinu s vanilkovou příchutí. Slazeno přírodním sladidlem - steviolovými glykosidy. Příklad formulace.
Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá rýže po uvaření nabírá fialový odstín, a proto je také nazývána fialovou. Stejně jako hnědá rýže je neloupaná, a proto je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než jiné rýže, od půl hodiny do hodiny, vždy bude jemně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, např. rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, a tím nás chrání před záněty a mnoha onemocněními a zpomalují stárnutí buněk. &nbsp;<strong>Složení:</strong> hnědá rýže&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 1498kJ/354kcal - 18% DDD* Tuky 3,2g - 5% z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g - 4% Sacharidy 72g - 28% z toho cukry 0,7g &lt;1% Bílkoviny 7,7g - 15% Vláknina 3,1g Sůl 0,03g &lt;1% *DDD - Referenční hodnota příjmu&nbsp;<strong>Použití</strong> Rýži propláchněte studenou vodou.
Jedlá soda 1000g

Jedlá soda 1000g

Jedlá soda - hydrogenuhličitan sodný - našla široké uplatnění v medicíně, kuchyni, kosmetice a dalších oblastech. Má velmi široké spektrum použití. Myslím, že je nejlépe známá jako přísada do všech druhů pečení. Je také součástí mnoha kosmetických a čisticích prostředků. Přidává se do šamponů na vlasy, rtěnek, zubních past. V kosmetice je zvlášť vhodná pro mastnou a aknózní pleť. & Nbsp; <strong> Použití sody je dokonalé, pokud jde o neutralizaci zápachů a čištění. Tento prostředek dokáže odstranit obtížné skvrny, eliminovat nepříjemné zápachy a pomoci vyčistit troubu nebo mikrovlnnou troubu. Má mírně korozivní vlastnosti, což usnadňuje odstranění špíny z různých povrchů. Může být použit k odstranění vodního kamene z konvice, hrnců nebo kávovaru. Skvěle funguje jako prášek na čištění povrchů v kuchyni a koupelně. Abychom se zbavili nepříjemných zápachů v lednici, stačí do ní umístit malou nádobu se sodou.
Mladý ječmenný prášek 1000 G Vivio

Mladý ječmenný prášek 1000 G Vivio

Věděli jste, že lidé alergičtí na pšenici, ječmen a další obiloviny téměř nikdy nereagují alergiemi na zelenou trávu těchto obilovin? Mladý ječmen, také známý jako ječmen nebo zelená krev, je přirozený způsob, jak tělu poskytnout potřebnou dávku bílkovin, minerálů, vitamínů a enzymů. Díky bohatému obsahu živin mladý ječmen pomáhá užívat si zdraví a pohodu. Tráva ječmene je přirozeným zdrojem vitamínů, bílkovin a minerálů. Je zdrojem vitamínů B6, C, kyseliny listové, vápníku, železa, hořčíku, draslíku a zinku. Má vysoký obsah vlákniny. Tráva většiny obilovin také obsahuje stopy vitamínu B12. Akumulace přispívá k správné srážlivosti krve, pomáhá při správném fungování svalů a je nezbytná pro udržení zdravých kostí a zubů. Hořčík přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, pomáhá při správném fungování nervového systému, tak také...
Černá Rýže 1000g Vivio

Černá Rýže 1000g Vivio

Černá rýže po uvaření získává fialový odstín, proto se jí také říká fialová. Stejně jako hnědá rýže, která se nepodává, je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než ostatní rýže, od půl hodiny do jedné hodiny, a vždy zůstává mírně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, například rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1498KJ / 354Kcal - 18% DDD * TUKY 3,2 g - 5%, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% SACHARIDY 72 g - 28%, z toho cukry 0,7 g < 1% BÍLKOVINY 7,7 g - 15% VLAKNO 3,1 g SÓL 0,03 g < 1% * DDD - Referenční výživová hodnota
Extrakt z kokosu v prášku Vivio 250 g

Extrakt z kokosu v prášku Vivio 250 g

Kokosové mléko je vyrobeno z dužiny kokosového ořechu a obsahuje krátké řetězce mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na lidské tělo. Kokosové mléko Wegane se vyznačuje bílou barvou a hustou, krémovou konzistencí. Má charakteristickou vůni a chuť kokosu. Někdy je zaměňováno s kokosovou vodou. V asijských zemích je oblíbenou ingrediencí v kuchyni. Nejoblíbenější je mimo jiné v Thajsku a Indii. V Evropě získává na popularitě. Kokos obsahuje velké množství minerálů. Porce 100 g obsahuje 46 % denní potřeby manganu a 13 % fosforu. Mléko také obsahuje hořčík, železo, selen, vitamín C, niacin, kyselinu listovou a vitamíny B.
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, zabraňuje hyperaktivitě krve nebo tvorbě ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Absorbuje se pouze z 15-40 % z potravin, obilovin, cereálních produktů, celozrnné rýže, sušeného ovoce, čerstvé listové zeleniny a čokolády, což jsou některé potraviny bohaté na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda poskytuje nejlepší absorpci.
Cizrnová mouka 1000g

Cizrnová mouka 1000g

Cizrna je cizrna nebo také vlasová cizrna, patří do skupiny luštěnin. Cizrna je vynikajícím zdrojem bílkovin a nezbytných aminokyselin, a proto může nahradit maso. Je zdrojem složených sacharidů a vlákniny. Cizrna dodává tělu různé vitamíny a minerály, včetně významného množství fosforu, vitamínu B9, železa, zinku, hořčíku a draslíku. Obsahuje také nenasycené mastné kyseliny. Cizrna je nízkokalorická a má nízký glykemický index, a vláknina, kterou obsahuje, pomáhá snižovat hladinu triglyceridů a „špatného“ cholesterolu. Cizrna je zvlášť ceněna vegany a lidmi s alergiemi. Cizrnová mouka se vyrábí z luštěnin a je takto charakterizována unikátním obsahem bílkovin, zatímco chuť se podobá chuti umami. Glykemický index této mouky je téměř poloviční ve srovnání s pšeničnou moukou a činí pouze 35.